Údený pstruh s letným šalátom
Údený pstruh s letným šalátom
šéfkuchár Wellness Hotela Chopok v Demänovskej doline, 16. júla 2021
Foto: Pravda - Ivan Majerský
porcie
príprava
Suroviny:
4 filety | |
1 ks | |
160 g mix | |
1 ks | |
4 ks | |
100 g | |
1 ks | |
150 g | |
20 g mix |
Postup:
- 1
Na začiatku pripravíme dresing na šalát – z citrónovej šťavy, olivového oleja, zo soli, z korenia, byliniek nasekaných na jemno, ktoré zľahka prešľaháme.
- 2
Do takto pripraveného dresingu vložíme mrkvu nakrájanú na rezance a miešaný listový šalát.
- 3
Šampiňóny ugrilujeme, melón nakrájame.
- 4
Na každý tanier dáme grilovaný šampiňón, šalát, pridáme ovocie a kúsky vykostenej filety z údeného pstruha.
Zdroj: https://varecha.pravda.sk/recepty/udeny-pstruh-s-letnym-salatom/80650-recept.html