Gremolata
14. 3. 2024
Gremolata
- Čas prípravy : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis:
Gremolata. Používame predovšetkým na dochutenie polievok.
Ingrediencie:
- 1 viazanička petržlenovej vňate
- 3 strúčik cesnaku
- 1 lyžička najemno postrúhanej citrónovej kôry
- 1/4 lyžička mletého čierneho korenia
Postup:
Krok 1
Petržlenovú vňať nadrobno pokrájame. Pridáme nadrobno pokrájaný cesnak, najemno postrúhanú citrónovú kôru a mleté čierne korenie. Premiešame.
Krok 2
Používame predovšetkým na dochutenie polievok, omáčok, k mäsu, osso buco
Zdroj: https://www.receptar.sk/index.php/recepty/12553/gremolata
upravené: vape