Hašé fotorecept
"Hašé" fotorecept

Foto: gordonko
príprava
tepelná úprava
Suroviny:
zostatok uvareného | |
nasekaná | |
Postup:
- 1
prichystané suroviny
- 2
akékoľvek uvarené mäso pokrájame nadrobno
- 3
trošku ho ošmahneme na oleji
- 4
pridáme cibuľu a miešame do sklovita
- 5
lyžička horčice nie je na škodu
- 6
podľa množstva koľko máte mäsa pridáme tavený syr
- 7
a aj vajíčka dáme podľa potreby - aj podľa ,,hladných krkou,, ,aby bolo dosť
- 8
miešame kým sa vajíčka neurobia a máme hotovo............. je sa to ako praženica lyžičkou spolu s chlebom ,alebo pečivom a dá sa to dať aj na topeničky
- 9
DOBRÚ CHUŤ
Zdroj:https://varecha.pravda.sk/recepty/hase-fotorecept/35450-recept.html