Kuracie mäso s brusnicami a hermelínom
Kuracie mäso s brusnicami a hermelínom
A opäť dilema – ako urobím tie kuracie rezne? A tak som (ako už veľakrát) hľadala inšpiráciu na mimibazáre. A našla! Tento recept ma upútal svojou jednoduchosťou a nenáročnosťou na čas Samozrejme, autorke patrí moja vďaka…
![]() |
Potrebujeme:
|
Postup:
Kuracie rezne len veľmi zľahka naklepeme, posolíme a okoreníme mletým korením. Pekáč alebo zapekaciu nádobu pokladieme kolieskami cibule – ja som teda ozaj nešetrila… Na cibuľu pokladieme mäso, na každý plátok lyžicu brusníc a hermelín nakrájaný na plátky. Všetko zalejeme smotanou a zapekáme, kým je mäso mäkké. A je hotovo!
Zdroj: https://aninka.net/2012/10/23/kuracie-maso-s-brusnicami-a-hermelinom/