Potrebujeme: 400 g morčacích pŕs, 100 ml piva, 2 lyžice kečupu, 150 g slaniny, 100 g morčacej pečene, 1 cibuľu, 2 lyžice hladkej múky, soľ, olej
Postup:
1. Morčacie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na rezančeky. Slaninu nakrájame na kocky. Cibuľu ošúpeme a pokrájame nadrobno. Pečeň umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.
2. Mäso osolíme a obalíme v múke. Na panvici ohrejeme olej a mäso na ňom prudko opečieme. Podlejeme pivom, pridáme kečup a dôkladne premiešame. Panvicu zakryjeme a mäso na miernom ohni podusíme domäkka.
3. Na druhej panvici opečieme slaninu dosklovita. Pridáme cibuľu, opečieme a nakoniec pridáme aj pečeň. Prudko opečieme. Nakoniec pečeň zamiešame do mäsa a ešte raz prehrejeme. Ako prílohu podávame ryžu alebo zemiaky.