Ľahké kuracie cacciatore
Ľahké kuracie cacciatore
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 28. mája 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
porcie
príprava
Suroviny:
600 g | |
100 g | |
400 g | |
200 g | |
1 ks | |
2 strúčiky | |
150 ml | |
2 PL | |
2 PL | |
Postup:
- 1
Parmskú šunku a cibuľu nakrájame na kocky. Šunku opražíme na oleji a vyberieme. Do výpeku pridáme cibuľu, nasekaný cesnak a bylinky, orestujeme a pridáme pokrájané kuracie mäso, osolíme, okoreníme.
- 2
Zmes orestujeme, prilejeme víno, ktoré necháme odpariť. Vmiešame šunku, sparené a olúpané paradajky, pretlak a šampiňóny nakrájané na plátky. Podlejeme vodou alebo vývarom a varíme 15–20 minút.
Zdroj: https://varecha.pravda.sk/recepty/lahke-kuracie-cacciatore/71139-recept.html